Összes korábban telepített Andriod alkalmazás lehetősége

Összes korábban telepített Andriod alkalmazásA Google Play  számon tartja a letöltött ingyenes és megvásárolt programokat is. Erre a tudásbázisra akkor lesz szükségünk, amikor egy régen használt programot keresünk…

Jó példa erre a Szülinapp alkalmazás, amely sokak számára az egyetlen ingyenesen elérhető iGO termék volt, és talán még ma is az. A mai rohanó világban a különféle készülékek nem sokáig tartanak ki körülöttünk, néhány hetente jönnek új típusok, és rohamtempóban avulnak el az általunk éppen használt eszközök. Persze erre rájátszanak az eszköz, és sok esetben a szoftvergyártók is.

Szerencsére az Android rendszert futtató eszközök esetében ez nem ennyire sarkos, itt némi keresgélés után lehet találni egy működő verziót.

Összes korábban telepített Andriod alkalmazásLássuk az általunk akár csak egyszer is telepített szoftvereket hogyan csaljuk elő a Google tudásbázisából. A mobilos verziót használjuk, csak ott működik!

  1. Nyissuk meg az Google Play Áruházat
  2. Kattintsunk a “Saját alkalmazások és Játékok” menüpontra
  3. Nyissuk meg az “Összes” menüt

Itt megtaláljuk minden előzményünket. Meglepetéssel szembesülhetsz azzal, hogy az eddigi Androidos készülékeiden milyen sok programot próbáltál ki. A keresés közben rábukkanhatsz olyan alkalmazásra aminek megszüntették az elérhetőségét, de a korábbi telepítők továbbra is használhatják azt. Sok sikert hozzá!

 

 

 

.

forrás: navigyurci.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..