Optimalizáló app minden androidos kütyühöz: HTC Boost Plus

A HTC Boost+ nem más mint egy telefon optimalizáló program, amelyet lassan minden gyártó elkészít és gyárilag előre telepít készülékeire, elsőként a Huawei kezdte el a Telefon kezelő appal és nagy sikert ért el, azóta több gyártó is csatlakozott a hasznos programok fejlesztéséhez. Jó hír, hogy a HTC Boost+ nem csak HTC mobillal használható, hanem bármilyen, androidos készüléken jó szolgálatot tesz, amennyiben azon legalább Android 5.0 Lollipop rendszer fut.

HTC-Boost-Plus-appA HTC Boost+ fő tudása a továbbfejlesztett memória tisztítás, amely minden szükségtelen adatot letöröl a belső tárhelyről, legyen szó cache vagy átmeneti fájlokról,telepítő appokról. Emellett megtalálható még a programban egy úgynevezett smart boost funkció, amely a RAM-ot üríti a jobb teljesítmény érdekében. A Boost+ képes továbbá lezárt alkalmazásokat jelszóval vagy ujjlenyomattal védve, ez pedig igen hasznos lehet sok esetben, valamint a nem vagy nagyon ritkán használt alkalmazásokat is megjeleníti, adott esetben törlésre. A HTC Boost+  letölthető a Google Playről.

One thought on “Optimalizáló app minden androidos kütyühöz: HTC Boost Plus

  1. Visszajelzés: Lassú a telefonod? Lehet nincs semmi baja! | Androidinfo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .