Összehasonlítás: Samsung Galaxy S6 és LG G4

A 9to5Google munkatársa, Dom Esposito összehasonlította az idei év két abszolút nagyágyúját, a Samsung Galaxy S6és az LG G4 modelleket. Figyelem, közel 8 perc angol nyelvű videó következik, benne a legfontosabb részletekkel! A videó mindkét telefon főbb tudásának elemezésével kezdődik, ezekről már sokat olvashattunk, hallhattunk és mint tudjuk, a számok önmagukban még nem sokat jelentenek. Esposito elárulja, hogy a Samsung valóban felnőtt az S6-tal a prémium szegmensbe, elég csak a kijelzõt megnézni, amely a legjobb, amit valaha láttunk. Az is kiderül, hogy az új TouchWiz valóban sokkal jobb, mint ahogy azt az elmúlt években a Samsung mobilok tulajdonosai gondolták, rugalmasabb és gyorsabb, átgondoltabb mint volt.

Samsung S6 vs LG G4

Az LG G4-nél Esposito kiemeli, hogy a gyártási minőség, az összerakás nem annyira erõs mint a konkurens készüléké, de ennek ellenére elsőosztályú. Plusz pontokat jelent a G4-nek a cserélhető akkumulátor és a microSD bővíthetõség, amelyek hiányoznak az S6-ból. Az LG G4 kamerája a tesztelő szerint is egyértelműen jobb, ez pedig igen nagy szó, tudva, hogy a Galaxy S6 híresen jó kamerát kapott.

One thought on “Összehasonlítás: Samsung Galaxy S6 és LG G4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .