Jön a Galaxy Note III, ilyen lesz

Megbízható belső forrásokra hivatkozva tette közzé a Sammobile a küszöbön álló új Samsung phablet specifikációit.

Most viszont már egy egészen konkrét hardverspecifikációs listát tett közzé a Sammobile, megbízható belső forrásokra hivatkozva. Ebből kiderül, hogy legalább két változata lesz a phabletnek: az SM-N900 és az SM-N9005 – ezeket eltérő piacokra szánják.

Mindkét modellben azonos megjelenítő, 5,68”-es full HD Super AMOLED (1920 x 1080) display lesz, és a hátoldalukra optikai képstabilizálóval allátott, 13 MP-es kamera kerül. Mindkettőben erős, 3200 mAh-s akkumulátor lesz, és az alapspecifikáció szerint a belső tárhely is megegyezik: 16/32/64 GB, ami microSD kártyával tovább bővíthető (64 GB). Az oldal azonban megjegyzi, hogy bár többféle opció is van, a legtöbb piacra a 32 GB-os variáns fog érkezni.

Samsung_Galaxy_Note_III

Ami az eltéréseket illeti: várhatóan másféle processzor lesz a két modellben, de most bizonyosat csak az SM-N900-ról lehet tudni: ennek a belsejében 1,8 GHz-es nyolcmagos Exynos 5420-as processzor „dobog”, a másik CPU-típust még nem erősítették meg. Az SM-N900 GPU-ja ARM Mali-T628 MP6 lesz, a másik változat típusát még nem tudni, viszont a 3 GB-nyi RAM-ot csak az SM-N9005-nél erősítették meg.

Egyértelmű különbség lesz az LTE-képességben, erre a kapcsolatra csak az N9005 lesz képes. Mindkét phablet Android 4.3 Jelly beant futtat majd, különbség a jelenlegi teszt firmware-ben van.

A készülék ugyanolyan méretű lesz, mint a Galaxy Note II, de ez persze csak a méretekre vonatkozik, hiszen a képernyője nagyobb lesz az elődjénél.

forrás: Sammobile, hvg.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .