Sygic online térképei már magyarul is elérhetők

A Sygic navigációs szolgáltató által készített, utazástervezésre összpontosító térképek mostantól magyarul is elérhetőek. Az online utazástervező Sygic Maps (https://maps.sygic.com), illetve az Android és iPhone alkalmazások segítségével a magyar felhasználók anyanyelvükön tervezhetik meg utazásukat, vagy fedezhetnek fel érdekesebbnél érdekesebb helyszíneket.

Sygic magyar térképpel

,,Az új nyelvek hozzáadásával a nyárra szeretnénk felkészülni, mert ilyenkor több, mint egymillió ember használja aktívan a Sygic Travel alkalmazásait.” – mondta Barbora Nevosádová, Senior Business Developer a Sygicnél.

,,A mobilappok és a weboldal nyelve automatikusan igazodik a telefon és a böngésző  nyelvi beállításaihoz. A felhasználói felület mellett a legfontosabb turisztikai látványosságok leírásai is elérhetők lefordítva.” – folytatta Nevosádová.

A Sygic Maps utazástervező és a mobilalkalmazások használata során tehát most már 17 nyelv közül lehet választani: magyar, angol, cseh, francia, holland, kínai, koreai, lengyel, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, szlovák, török és ukrán.

A Sygic Mapsről

A Sygic Maps az első utazásra összpontosító online térkép. Más hasonló alkalmazással ellentétben a Sygic Maps közvetlenül a térképen jeleníti meg az érdekesnek ígérkező helyeket – sose volt könnyebb a tervezés és a navigáció összeegyeztetése! A beépített programtervező segít összerakni a napi vagy heti programot, illetve elmenteni bizonyos helyszíneket, ötleteket későbbre. A weboldalon ezenkívül több, mint 10 000 úticélhoz kereshet útikönyveket, hangolódhat lenyűgöző 360° videókkal, kereshet szállásokat, illetve rátalálhat a legelőnyösebb túra- és jegyajánlatokra. Az online megtervezett utak, a kedvenc helyek listája és egyéb tartalmak pedig szinkronizálhatóak bármilyen okoseszközzel az Android vagy iOS Sygic Travel app segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .