Ingyen és gyorsan megtanulhat angolul

Magyar nyelven is elérhetővé tette innovatív nyelvtanulós alkalmazásait a Duolingo. A 20 millió felhasználós bázissal rendelkező appokkal tanuláshoz korábban alapfeltétel volt az angoltudás, mostantól azonban magyarról is eljuthat az angol középszint küszöbéig, a megszokott nyelvtanulási módszereknél jóval könnyebben, gyorsabban és ráadásul teljesen ingyen. Csak egy számítógép vagy egy telefon kell hozzá.

Duolingo magyarul

A Duolingo mai bejelentése után végre a magyar felhasználók számára is lehetővé vált a teljesen ingyenes angol nyelvtanulás a webes felület mellett az iPhone-ra és androidos készülékekre is telepíthető alkalmazásokon keresztül.

A Duolingo a közeljövőben további nyelveket kapcsol be a szolgáltatásba. A vállalat közlése szerint a magyar az egyik első nyelv, melynek irányába terjeszkednek.

A Duolingo különlegessége, hogy a nyelvi tanfolyamokat a játékokhoz hasonlóan fejlesztették, ezért a tanulás élménye egyszerre jutalmazó és addiktív. Minden pr-es sallang nélkül állíthatjuk: valóban szórakoztató vele a nyelvtanulás.

Nem mellékes előny az is, hogy gyorsan és hatékonyan lehet vele tanulni: egy kutatás szerint az átlagfelhasználó 34 óra alatt sajátítja el azt a tudásszintet, amire a főiskolán egy egész félév órái alatt jutnak el.

forrás: HVG

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .