Mobilon a szegedi Borfesztivál

A 2013. május 17-26. között megrendezésre kerülő Szeged Napja Ünnepségsorozat programnaptára mobilon is elérhető. Az alkalmazásban a pincészetekről is tájékozódhatunk, hazánk borvidékeiről is olvashatunk részletes leírást, továbbá a kiállítókat térkép alapján is sorba szedték.

 

A rendezvényekkel kapcsolatos fontos információkat, programokat, helyszíneket ismerheti meg a látogató.
Az alkalmazásban megtalálható:
– a XIX. Szegedi Borfesztivál részletes programja, a résztvevő pincészetek elérhetőségei, web-oldalai, Magyarország borvidékei,
– a Gasztroudvarnak helyet adó Klauzál tér színpadi fellépői,
– a Dóm téri kavalkád résztvevői és programjai naponkénti bontásban, az előadók weboldala, facebook oldala, néhány ízelítő youtube-videó,
– a Nemzetiségi folklórtalálkozó és a Kult Korner programja,
– a rendezvénysorozat időpontjában látogatható szegedi események,
Szeged Napja alkalmából adják át Szeged Díszpolgára címet, 1990-től napjainkig összegyűjtöttük a Díszpolgárok életrajzát, munkásságát.
A rendezvények környezetében található kulturális és turisztikai látnivalókat is ajánlunk.
Ne feledje, 10 nap, 11 helyszín, 120 borász, 200 kézműves és 250 program! Nehéz fejben tartani, de a mobiltelefonja mindig Önnél van!

Figyelem! A program első indításakor nagyobb mennyiségű adatot tölt le, amihez nem kér külön engedélyt. Érdemes WiFi kapcsolattal indítani!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..